La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Flashmob dels esplais i escoltes

La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER) ha realitzat aquest dissabte a la tarda un Flashmob a la plaça del Mercadal. Uns 200 infants i joves, de les 6 entitats d'educació en el lleure, caus i esplais, de la ciutat s'han trobat a les 5 de la tarda al Mercadal per assajar i sobre 2 quarts de 6 de la tarda han gravat el primer flashmob de l'educació en el lleure de Reus. La cançó escollida per l'ocasió ha estat Samarreta d'imperi, dels vallesans Gertrudis.
D'aquí uns dies podreu veure des d'aquest mateix espai web el video amb el resultat final.

Un flashmob (o, segons el diccionari, mobilització espontània) és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual (habitualment una coreografia musical) i després es dispersa ràpidament.
En el nostre cas no ha estat gens espontani i tampoc ens hem dispersat pas ràpidament, però sí que hem intentat fer una coreografia musical en un lloc públic concorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada