La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Trobades infantils i juvenils

Juga pel circ - Enganxa't al circ
Aquest cap de setmana els infants i joves dels diferents caus i esplais de Reus celebraran les seves trobades anuals.

Des de la Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER), cada any es realitza una trobada oberta als nens i nenes de la ciutat amb l’objectiu de difondre l’activitat que es realitza des dels diferents esplais i caus, i promocionar-los entre els xiquets i xiquetes de Reus i comarca. En els darrers anys aquesta trobada té el nom de “Juga per...” i cada any va dedicada a una temàtica específica. Darrerament hem realitzat el “Juga per l’esport adaptat i les discapacitats”, “Juga per la natura”, "Juga per la música" o bé "Juga pel món". L’activitat està enfocada a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. Hi participen bàsicament els membres de les entitats, tot i que està oberta a tothom.
Enguany la temàtica escollida és el circ i es treballarà des de diferents vessants, tant del que veiem com del que hi ha al darrere.

JUGA PEL CIRC
Aquest és el nom que adopta enguany l'activitat infantil, que tindrà lloc el dissabte 9 de març, de 4 a 7 de la tarda a La Palma de Reus (carrer Ample, 75), amb entrada lliure.
Farem jocs, tallers, danses, berenar...  L'activitat està oberta a tothom i convidem als nens i nenes de la ciutat per a que s'hi afegeixin.

ENGANXA'T AL CIRC
Aquest és el nom que adopta la trobada dels adolescents i joves dels caus i esplais de Reus (dels 12 als 16 anys aprox.).
L'activitat durarà tot el cap de setmana amb diferents activitats de descoberta del món del circ, del que comporta la vida itinerant...
Començarem el dissabte al matí i acabarem el diumenge al migdia.

Ambdues trobades són el moment ideal per a fer coneixença i un bon punt de trobada entre els infants, adolescents i joves que participen de l'educació en el lleure voluntària, l'associacionisme educatiu, a la nostra ciutat.

Des fa unes quantes setmanes els caps i monitors dels Esplais i Caus de Reus estan realitzant reunions periòdiques de preparació, culminant de forma lúdica amb la Trobada anual de caps i monitors de Reus, el passat divendres dia 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada