La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Som al Parc de Nadal


Enguany, tal i com ja és tradició, tornem a ser presents al Parc de Nadal.  En aquesta edició el parc fa èmfasi en la diversitat.

En aquesta edició des de la Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER) s'ha apostat fort pel parc. Les 6 entitats d'educació en el lleure de la ciutat gaudim de la plaça principal del parc i plantegem diverses activitats: a les activitats de cada cau i esplai s'obté una peça d'un trencaclosques que es pot completar a l'estand de la CEER, on també es pot participar en una ruleta de jocs variats.
També s'ofereix la possibilitat de penjar un desig als arbres dels desitjos: un per a pares i mares i l'altre per a nens i nenes. Els desitjos han de ser, però, per a ser realitzats en família.
I continua, com els darrers anys, el connector per a ubicar els caus i esplais sobre el mapa, juntament amb el color del fulard de cadascun.

D'altra banda, com sempre, cadascuna de les entitats d'educació en el lleure que formem la CEER presentem un estand propi amb diferents tallers i activitats entorn l'eix del parc d'enguany.

El parc estarà obert del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener. Enguany, com a novetat, només s'obrirà a la tarda: de les 3 a 2 quarts de 10; excepte el dia 31, que tancarà a les 8.

Us recomanem desplaçar-vos-hi amb transport públic. El parc disposa d'una línia d'autobús des del centre de Reus, que enguany ja no és gratuïta. [veure horaris].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada