La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Uns 150 infants i joves de Reus juguen per la natura a la plaça de la Llibertat

Ahir, dissabte, els Agrupaments Escoltes i els Esplais de la ciutat de Reus van organitzar dues activitats a la plaça de la Llibertat, emmarcades en la temàtica de la natura i el medi ambient.

El Juga per la Natura aplegà els nens i nenes que a partir de diferents jocs i tallers van aprofunditzar una mica més en el coneixement i respecte envers la natura. Després del berenar van gaudir d'una estona de música i animació amb els Trencamandres.
Els més grans, adolescents i joves, realitzaren el Connecta't amb el medi que, com a novetat d'enguany, adapta el mateix objectiu a aquesta franja d'edat. Els nois/es d'11 a 16 anys van poder descobrir algunes entitats que treballen pel territori, construir-se la seva pròpia depuradora, conèixer les petjades que deixen els animals pels boscs de les nostres contrades, entre d'altres activitats.
Els caps acabaren la festa amb un sopar i vetllada de caps i monitors dels diversos caus i esplais.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada