La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Vídeos Educació en el Lleure



L’Educació en el lleure associativa es porta a terme en centres d’esplai i agrupaments escoltes. Aquests són associacions dirigides per joves que, de forma majoritàriament voluntària, prenen el compromís d’educar infants i joves en el seu temps lliure, fora de l’escola i de l’àmbit familiar. S’hi fan jocs, sortides i activitats molt diverses que pretenen formar persones actives i compromeses.

La Secretaria de Joventut amb la col·laboració del Consell Nacional de la Joventut i de les principals associacions, federacions i coordinadores d’educació en el lleure han elaborat conjuntament uns vídeos on podràs entrar en el dia a dia d’aquestes associacions.

Per tal d’arribar a la majoria de famílies del país podràs accedir als vídeos en diferents idiomes; tant la versió subtitulada per a persones amb dificultat auditives, com les versions doblades a les principals llengües maternes de les famílies d’origen immigrat.

En la pantalla anterior pots veure seguits tots els vídeos, en català. Clicant aquí podràs veure els vídeos separadament i en diferents idiomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada