La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Els Agrupaments Escoltes i els Esplais reusencs surten al carrer.

Les entitats d'educació en el lleure de la ciutat de Reus (agrupaments escoltes i esplais) celebren una nova edició del Juga per..., enguany dedicat a la natura.
Com a novetat es prepara el Connecta't amb... per als adolescents.

Els diferents esplais i agrupaments escoltes de la ciutat de Reus, agrupats en una coordinadora, celebren el proper dissabte dia 13 una nova edició del Juga per..., una activitat oberta a tots els infants de la ciutat on es faran diversos jocs, tallers i activitats que han preparat des dels diferents caus i esplais.
Es tractaran temes com els conreus i cultius, els boscos de muntanya, la desertificació, el desglaç dels pols, els mars i oceans, els rius, l'atmosfera...
El fi de festa, amb berenar inclòs, anirà a càrrec d'un grup d'animació.

Enguany, com a novetat, es crea una activitat paral·lela, destinada els grups d'adolescents i joves de les diferents entitats, el Connecta't amb el medi.
Així com el Juga per la natura està destinat a nens/es fins als 10 anys, el Connecta't amb el medi es prepara per als joves d'11 a 17 anys.
Es plantegen un seguit de tallers i activitats diverses on els joves podran anar passejant i participant de les que els interessi. Algunes de les activitats estaran portades per diferents entitats del territori que treballen en aquest àmbit. S'acabarà amb un grup d'animació de carrer.

Ambdues activitats, obertes a tothom, tindran lloc a la plaça de la Llibertat, amb el següent horari:

JUGA PER LA NATURA (nens/es de 6 a 10 anys) > de 4 a 6 tarda.
16.00 inici i presentació
16.30 jocs i tallers
17.30 berenar
18.00 final de festa: animació infantil.
CONNECTA'T AMB EL MEDI (nois/es d'11 a 17 anys) > de 6 a 8 vespre.
18.00 inici i presentació
18.15 tallers
19.30 piscolabis
20.00 animació de carrer
La jornada clourà, pels caps i monitors de les diferents entitats, amb un sopar i vetllada que tindrà lloc al cau de l'AE La Mulassa, a partir de les 10 de la nit.

La CEER dedica cada any l'activitat a una temàtica diferent, i el tema triat enguany ha estat la sensibilització en relació a la nostra interacció amb l'entorn que ens envolta. Per això els lemes d'enguany són Juga per la natura i Connecta't amb el medi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada