La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

"Juga per la música" i "Enganxa't al ritme"

Els Agrupaments Escoltes i els Esplais de Reus realitzen aquest cap de setmana la seva trobada anual, organitzada a través de la Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER).

Els nens i nenes d'entre 5 i 11 anys aprox. realitzaran el "Juga per la música", que tindrà lloc el dissabte a la tarda a les Peixateries Velles de Reus. A les 4 de la tarda començarà una gimcana ambientada en un circuit melòdic musical per diferents places del nucli antic. Posteriorment hi haurà un final de festa amb el grup d'animació reusenc "Escalivada". Tot plegat acabarà sobre les 7 de la tarda. Aquesta activitat està oberta a tots els infants de la ciutat que vulguin passar una estona divertida.

Per la seva banda, els adolescents i joves dels caus i esplais (d'entre 11 i 16 anys aprox.) realitzaran l'"Enganxa't al ritme", una sortida de cap de setmana Alforja. Els joves es concentraran el dissabte a les 9 del matí a la plaça Evarist Fàbregas (pallol) de Reus on començarà la dinàmica del la trobada. La majoria de les activitats, però, tindran lloc al Parc dels Amics d'Alforja, i faran nit a la Sala Rodona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada