La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Els Agrupaments Escoltes i els Esplais de Reus surten junts al carrer.

400 persones, entre infants, joves i monitors hi participen.

La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER), federació que engloba totes les entitats d'educació en el lleure a partir del voluntariat de la ciutat de Reus, ha organitzat dues trobades aquest cap de setmana.
Les dues trobades han tingut la música com a fil conductor, i amb activitats adaptades a l'edat, han fet gaudir a tothom de valent. L'objectiu de conèixer-se mútuament i alhora fer explícita la importància de l'associacionisme educatiu a nivell reusenc s'ha complert de valent.

JUGA PER LA MÚSICA  [[veure fotos]]
Aquest era el títol que agrupava el dissabte a la tarda 250 infants de 5 a 11 anys i una cinquantena de caps i monitors. Uns curiosos personatges els donaren la benvinguda i a continuació, repartits en diversos grups hagueren de seguir un mapa per a completar diverses proves del circuit melòdic musical pels carrers del centre.
Després del berenar i de l'entrega del record, el grup reusenc Escalivada amenitzà la festa i ens va fer moure el cos fins que es va fer fosc.

ENGANXA'T AL RITME  [[veure fotos]]
Amb aquesta consigna s'aplegaren dissabte al matí un centenar d'adolescents i joves per a començar, a ritme de música, una caminada fins a Alforja. Durant tot el cap de setmana anaren realitzant diverses activitats conduïdes per cançons catalanes d'ara i de sempre. Van fer nit al Parc dels Amics d'Alforja. El "bon rotllo" i les noves amistats fetes han marcat la trobada, que s'ha desenvolupat sense cap accident.
Agraïm la col·laboració de l'Ajuntament d'Alforja en cedir-nos les instal·lacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada