La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

I tu... què fas? Vine al cau / vine a l'esplai


Avui hem rebut un correu electrònic del director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, arran de la reedició de la campanya de difusió per a potenciar l’educació en el lleure, amb el lema ‘Vine al cau, vine a l’esplai’, amb l'objectiu d'incentivar la participació d’infants i joves en la programació anual que esplais i agrupaments escoltes comencem en aquestes dates.
Ens ha fet il·lusió aquesta carta i per això us la reproduïm:

"[...] La Direcció General de Joventut valora molt positivament la tasca que desenvolupeu les entitats del món de l’educació en el lleure que integren les associacions juvenils, com a eina de creixement personal i per a la transmissió de valors i alhora perquè és un primer pas per a la futura incorporació al teixit associatiu juvenil, al món del voluntariat i al compromís social, en general. Per això, la campanya ‘Vine al cau, vine a l’esplai’ també té com a objectiu donar a conèixer i prestigiar els moviments i federacions d’educació en el lleure que hi ha a Catalunya.

Un dels elements integrants d’aquesta campanya és el nou micrositeVine al cau, vine a l’esplaiwww.jove.cat/vinealcauesplai. Aquest nou recurs inclou un cercador de totes les entitats del lleure al nostre país, a més d’un recull de cites que il·lustren el que representa el món de l’educació en el lleure.

Així mateix, us vull animar a participar en la campanya digital a través de les xarxes socials de la Direcció General de Joventut. Sota l’etiqueta #cauesplai podeu deixar el testimoni del que representa o ha representat en les vostres vides l’educació en el lleure. Estic convençut que transmetre aquestes vivències pot resultar una excel·lent invitació perquè d’altres persones es vulguin sumar als valors que sempre han definit l’educació en el lleure."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada