La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

Juga pel món - Enganxa't al món

Aquest cap de setmana els infants i joves dels diferents caus i esplais de Reus celebraran les seves trobades anuals.

Des de la Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus (CEER), cada any es realitza una trobada oberta als nens i nenes de la ciutat amb l’objectiu de difondre l’activitat que es realitza des dels diferents esplais i caus, i promocionar-los entre els xiquets i xiquetes de Reus i comarca. En els darrers anys aquesta trobada té el nom de “Juga per...” i cada any va dedicada a una temàtica específica. Per exemple el 2009 fou el “Juga per l’esport adaptat i les discapacitats”, el 2010 “Juga per la natura” i el 2011 "Juga per la música". L’activitat està enfocada a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys. Hi participen bàsicament els membres de les entitats, tot i que està oberta a tothom i es realitza en un espai públic (plaça) de la ciutat.
Enguany la temàtica escollida són les diferents cultures del món, i es treballaran aspectes com la coneixença, el respecte, la diversitat....

JUGA PEL MÓN
Aquest és el nom que adopta enguany l'activitat infantil, que tindrà lloc el dissabte 17 de març, de 4 a 7 de la tarda a la plaça de les Peixateries Velles i pels carrers del nucli antic.  L'activitat consistirà en una gimcana per descobrir tot jugant diferents aspectes d'algunes cultures del món, per acabar tots junts altre cop a les Peixateries Velles.
L'activitat està oberta a tothom i convidem als nens i nenes de la ciutat per a que s'hi afegeixin.

ENGANXA'T AL MÓN
Aquest és el nom que adopta la trobada dels adolescents i joves dels caus i esplais de Reus (dels 12 als 16 anys aprox.).
L'activitat, que durarà tot el cap de setmana, comença a Reus el dissabte de bon matí i continua, fent una ruta a peu fins a Vilaplana, on es desenvoluparan la resta d'activitats. Els joves faran nit al Casal Vilaplanenc.
Agraïm la col·laboració del Casal i de l'Ajuntament de Vilaplana.

Ambdues trobades són el moment ideal per a fer coneixença i un bon punt de trobada entre els infants i joves que participen de l'educació en el lleure voluntària, l'associacionisme educatiu, a la nostra ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada