La Coordinadora d'Esplais i Escoltes de Reus és l'entitat que agrupa la totalitat de les associacions d'educació en el lleure que treballen de forma voluntària i desinteressada a la ciutat de Reus... [continua]

L'escola catalana: un model de cohesió social

Des de la CEER donem suport a la plataforma SomEscola.cat i per això hem firmat el seu manifest i ens hi hem adherit.
Des de la CEER i les entitats membres afirmem que no es pot separar els infants i joves per la seva llengua d’origen i que volem una educació que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.
Per un país de tots, l'escola en català.

La plataforma fa una crida a la mobilització amb l’objectiu de refermar el suport de tots i totes a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa.

Somescola.cat sorgeix arran de les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el model actual d’immersió lingüística amb el català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya àmpliament reconegut i aplaudit, tant aquí com a Europa, i qüestiona la metodologia d’immersió. Diferents moviments i federacions d'educació en el lleure d'àmbit nacional han estat entitats impulsores i adherides d'aquesta iniciativa des dels seus inicis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada